Sommarens inredningstrend

Sommarens inredningstrend är avskalad, modernt men också rustikt. Tänk dig öken, detaljer i trä och bambu men också och tyger i linne. Det ska inredas som en känsla att vara utomhus och att få ta det lugnt och skönt.

Det är fråga om mycket naturmaterial i sommarens trender inom inredning och mycket av detta hittar du här hos Lavanille som säljer inredning på nätet. När det är som varmast så kanske en del av möblerna får åka ut på den inglasade altanen. Oftast så sitter man där på sommarkvällarna och njuter av det sköna vädret.

Idag så inreder vi lika mycket utomhus som inomhus och sommaren är en tid då vi gärna vistas utomhus om vädret tillåter. Vi vill gärna göra det så personligt som möjligt. Även om man gärna hämtar inspiration från både butiker och inredningsproffs så vill vi sätta vår personliga prägel på det hela så det blir unikt.

Det finns inget rätt eller fel utan om du trivs med din inredning så är det helt ok. Andra kan ha sina åsikter om hur det ser ut. Men det är ändå du som bor där som får bestämma hur du vill att det ska se ut. Du kan blanda friskt med olika material och färger för att få till det som du vill att det ska vara.

Lycka till med att hitta din inredningsstil och vi hoppas att du fick någon form av inspiration från vår artikel.