Kakeldekor och Plastdekor

Med kakeldekor och plastdekor kan du ge utrymmen som exempelvis toaletten eller köket ett rejält lyft både billigt och snabbt.

När man tänker på renoveringar av kök eller badrum handlar det ofta om ganska stora summor och framförallt ganska mycket jobb. Det är nog en av huvudorsakerna varför så många människor väljer att stanna i planeringsstadiet och lägga pengarna på annat. Har man barn, villa och vovve så kan det vara lika svårt att hitta tiden som att hitta det ekonomiska utrymmet. Självklart ökar värdet på huset om man genomför en stor renovering och går man i tankar om att eventuellt sälja sitt hus så kan ju sådana renoveringar vara mer lönsamma. Men har du hittat “hem” där du bor nu så är kakel och plastdekoren verkligen något du borde titta närmare på innan du river ut det gamla kaklet i köket.

På internet finns det flera återförsäljare av kakel och plastdekor, du hittar allt ifrån Marrakecch till Marmorsten i olika färger. Just nu är Marmorsten en storsäljare, och vill man haka på trenden kan det vara kostnadseffektivt att använda sig av plastdekoren för att exempelvis förnya bänkskivorna i köket eller andra  ytor som exempelvis byråer. När det gäller trender så vet vi ju alla att dom kommer och går, därför vill man kanske undvika att investera i en marmorskiva som inte kommer att vara inne så fort att trenden byts ut.

Vill du ge ditt hem en billig men rejäl makeover, så ut och botanisera bland inspiratörer och återförsäljare på internet. Lycka till!