Fixa till väggarna

En av de absolut viktigaste komponenterna i ett hem är väggarna, inte bara på grund av att de håller upp hela huset utan också för att vad som finns på dessa i hög utsträckning faktiskt påverkar hela atmosfären i hemmet. Av den anledningen kommer här några väggtips som förhoppningsvis kan vara till lite nytta.

Underhåll väggarna

Väggarna i ett hem är lyckligtvis relativt underhållsfria, dock är det viktigt att man åtgärdar eventuella problem som uppstår så inte dessa blir värre. Framför allt om det skulle uppstå en spricka i väggen är det viktigt att denna spacklas eller motsvarande.

Måla eller tapetsera

Genom att måla eller tapetsera väggarna i sitt hem på olika sätt kan man verkligen ge hemmet en helt unik karaktär. Varför till exempel inte måla väggarna i en stark färg som till exempel grön eller orange eller kanske sätta upp en fräsig fondvägg?

Tavlor och bilder på väggarna

Ett annat sätt att använda sig av väggarna i ett hem är givetvis genom att sätta upp tavlor, bilder eller affischer på de. Ett bra tips kan vara att testa lite olika stilar för att hitta det som passar allra bäst just för ens eget hem.