Dags för sovrummet

Är du den typen som har svårt för att hålla dig ifrån renovering, inredning och design så ska du veta att du är inte ensam. Det finns fler som när dom är klar med en renovering längtar till nästa projekt. Är det dags för sovrummet så kommer det här lite inspiration för dig.

Innan du börjar så är det alltid bra att planera din renovering, det kommer att underlätta under arbetets gång om du har en plan hur och vad du ska göra. Färgval och tidsåtgång är något som kan prioriteras, samma med om du beställer något från nätet så gäller det att veta när produkterna är hemma.

Nätet är en bra källa till inspiration och funderar du på vad som ska du ska ha för typ av golv så kan vi tipsa om att lägga in heltäckningsmatta i sovrummet, det har kommit en ny typ av heltäckningsmatta men i kvadratiska bitar som gör det mycket enkelt att lägga in själv.

Ta dig tid att planera och att kolla upp priser på det som behövs för en renovering av ditt sovrum, det hela blir mer ekonomiskt än om du handlar på allt eftersom du ser att något behövs. Ska väggar tapetseras om eller ska du måla väggarna kan vara saker som kan vara bra att bestämma sig för innan.

Har du erfarenhet av renovering så vet du säkert tidsåtgång för vad varje del i renovering tar. Det kan ändå vara bra att skriva ned tidsåtgång på varje del i hela renoveringen, exempelvis så kanske det tar 3 timmar att måla väggarna, 1,5 att måla lister och dörrfoder. Noterar man allt så får man bra koll.